Xs-taiteilijat on taidekerho 7-12-vuotiaille

Kuntsi > Tapahtumat > Vauvojen värikylpy
Tapahtumat - XS-Taiteilijat

Kuntsin xs-taiteilijat

xs -taiteilijat ("extra small") on 7-12-vuotiaiden oma taidekerho, jonka tapaamispaikka on Studio. Keskeinen kokemisen ja tekemisen paikka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn Kuntsin modernin taiteen museossa. Taidekerho aloitti toimintansa syyskuussa 2007.

Xs-taiteilijat tapaavat kerran kuukaudessa lauantaisin aina syyskuusta toukokuuhun saakka. Ohjelmaan kuuluvat työpajojen ja maalaamisen lisäksi myös taiteilijavierailut.

Tutustu myös muuhun lapsille suunnattuun toimintaamme:

Kuntsin MINI-taiteilijat on 4-6-vuotiaille lapsille suunnattu taidekerho.
Vauvojen värikylpy-ryhmät on suunnattu 4 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaille taaperoille sekä heidän vanhemmilleen.

Ohjelma 2017 - 2018

Syyskuu

2.9. Tutustumme Kuntsin modernin taiteen museoon ja kokoelmanäyttelyyn sekä kokeilemme erilaisia maalaustekniikoita

Lokakuu

7.10. Öljy-/akryylivärimaalaus 1

Marraskuu

11.11. Öljy-/akryylivärimaalaus 2

Joulukuu

2.12. Grafiikkaa kohopainomenetelmällä

Tammikuu

13.1. Teemme taideteoksia luonnonmateriaaleista

Helmikuu

3.2. Tutustumme Heinon kokoelman nykytaidenäyttelyyn ja värioppiin

Maaliskuu

10.3. Vierailemme Tikanojan taidekodin muotokuvanäyttelyssä ja harjoittelemme muotokuvien piirtämistä. Huom! Kokoontuminen Tikanojan taidekodissa, Hovioikeudenpuistikko 4

Huhtikuu

7.4. Rakennamme veistoksia erilaisista materiaaleista

Toukokuu

12.5. Tutustumme erilaisiin ympäristötaideteoksiin ja teemme niitä (sään salliessa), myös itse. Varaa mukaan säähän sopivat ulkovaatteet!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016-2017 Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta https://market.vaasa.fi/fi/taidekerhot/taidekerho-xs-taiteilijat

Kaksikielinen xs-taiteilijaryhmä tapaa syksyllä ja keväällä yhteensä kahdeksan kertaa. Tapaamiset ovat lauantaisin klo 12-13.30. Enintään 12 lasta / ryhmä.

Kurssimaksu: 60 €, joka laskutetaan. Maksu sisältää ohjauksen sekä materiaalit.

Tietoa osanottajille ja vanhemmille

Kuka voi liittyä?

xs- taiteilijoihin voivat liittyä 7-12-vuotiaat taiteen tekemisestä kiinnostuneet lapset ja nuoret. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Ryhmä on kaksikielinen.

Mitä kerho maksaa?

Taidekerhon jäseneksi pääsee maksamalla lukuvuosimaksun 60 € (syksy / kevät), johon sisältyy ohjauksen lisäksi kaikki opetusmateriaalit.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa lapsilla on mahdollisuus tutustua museoon, näyttelyihin ja omiin taiteellisiin valmiuksiinsa. Kerhossa järjestetään työpajoja ja opastettuja kierroksia, tutustutaan eri tekniikoihin tai tutustutaan taidehistorian aiheisiin ja tehdään itsekin omakuvia, muotokuvia, asetelmia, maisemakuvia ja abstrakteja aiheita.

Kuinka monta kertaa xs-taiteilijat tapaavat?

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Xs-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 12-13.30. Lukuvuoden aikana järjestetään 8 tapaamista.

Kuka kerhoa ohjaa?

Tulevana lukuvuotena 2016-17 taidekerhoa ohjaa museopedagogi Jenni Niemi. Kysy ohjelmasta tai kerhon toiminnasta lisää: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.