Xs-taiteilijat on taidekerho 7-12-vuotiaille

Kuntsi > Tapahtumat > Vauvojen värikylpy
Tapahtumat - XS-Taiteilijat

Kuntsin xs-taiteilijat

xs -taiteilijat ("extra small") on 7-12-vuotiaiden oma taidekerho, jonka tapaamispaikka on Studio. Keskeinen kokemisen ja tekemisen paikka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn Kuntsin modernin taiteen museossa. Taidekerho aloitti toimintansa syyskuussa 2007.

Xs-taiteilijat tapaavat kerran kuukaudessa lauantaisin aina syyskuusta toukokuuhun saakka. Ohjelmaan kuuluvat työpajojen ja maalaamisen lisäksi myös taiteilijavierailut.

Tutustu myös muuhun lapsille suunnattuun toimintaamme:

Kuntsin MINI-taiteilijat on 4-6-vuotiaille lapsille suunnattu taidekerho.
Vauvojen värikylpy-ryhmät on suunnattu 4 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaille taaperoille sekä heidän vanhemmilleen.

Ohjelma 2018 - 2019

XS & Mini

la 1.9. Tutustumme Kuntsilla Grey Area –näyttelyyn ja teemme magneetteja

la 6.10. Akvarellimaalausta

la 10.11. Tutustumme Kuntsin uuteen Glitch Art –näyttelyyn ja työskentelemme Studiossa näyttelyn teeman parissa

la 1.12. Vierailu Tikanojan taidekodissa - Tutustumme Veljekset von Wright-näyttelyyn ja teemme siihen soveltuvia tehtäviä. Huom! Tapaaminen Tikanojan taidekodissa, Hovioikeudenpuistikko 4

la 12.1. Talvinen ympäristötaide Työskentelemme pihalla sään salliessa tai valmistelemme teokset ympäristöön sisätiloissa

la 2.2. Tutustumme uuteen näyttelyyn ja Lars Swanljungin nykytaiteen kokoelmaan. Teemme taideteoksia käyttäen erilaisia nykytaiteen tekniikoita.

la 9.3. Kolmiulotteisuus ja veistokset

la 6.4. Kuivapastellipiirustus

la 4.5. Kankaanpainantaa luonnonmateriaaleilla

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta https://market.vaasa.fi

Kaksikielinen xs-taiteilijaryhmä tapaa syksyllä ja keväällä yhteensä kahdeksan kertaa. Tapaamiset ovat lauantaisin klo 12-13.30. Enintään 12 lasta / ryhmä.

Kurssimaksu: 60 €. Maksu sisältää ohjauksen sekä materiaalit.

Tietoa osanottajille ja vanhemmille

Kuka voi liittyä?

xs- taiteilijoihin voivat liittyä 7-12-vuotiaat taiteen tekemisestä kiinnostuneet lapset ja nuoret. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Ryhmä on kaksikielinen.

Mitä kerho maksaa?

Taidekerhon jäseneksi pääsee maksamalla lukuvuosimaksun 60 € (syksy / kevät), johon sisältyy ohjauksen lisäksi kaikki opetusmateriaalit.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa lapsilla on mahdollisuus tutustua museoon, näyttelyihin ja omiin taiteellisiin valmiuksiinsa. Kerhossa järjestetään työpajoja ja opastettuja kierroksia, tutustutaan eri tekniikoihin tai tutustutaan taidehistorian aiheisiin ja tehdään itsekin omakuvia, muotokuvia, asetelmia, maisemakuvia ja abstrakteja aiheita.

Kuinka monta kertaa xs-taiteilijat tapaavat?

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Xs-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 12-13.30. Lukuvuoden aikana järjestetään 8 tapaamista.

Kuka kerhoa ohjaa?

Taidekerhoa ohjaa museopedagogi Jenni Niemi. Kysy ohjelmasta tai kerhon toiminnasta lisää: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.