Mini-taiteilijat on 4–6-vuotiaiden taidekerho

Kuntsi > Tapahtumat > Vauvojen värikylpy

Kuntsin Mini-taiteilijat

Kuntsin pedagogiseen ohjelmaan on tullut uusi toimintamuoto lisää! MINI-taiteilijat on 4-6-vuotiaille suunnattu kerho, jossa tutustutaan museopedagogin johdolla näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla. Mini-taiteilijat tapaavat Studiossa, joka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn Kuntsin modernin taiteen museossa.

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 9 tapaamista.

Tutustu myös muuhun lapsille suunnattuun toimintaamme:

Kuntsin Xs-taiteilijat on 7-12-vuotiaille lapsille suunnattu taidekerho.
Vauvojen värikylpy-ryhmät on suunnattu 4 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaille taaperoille sekä heidän vanhemmilleen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016-2017 Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta osoitteessa https://market.vaasa.fi/fi/taidekerhot/taidekerho-minitaiteilijat

Tietoa osanottajille ja vanhemmille

Kuka voi liittyä?

Mini-taiteilijoihin voivat liittyä 4–6-vuotiaat taiteen tekemisestä kiinnostuneet lapset. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Ryhmä on kaksikielinen.

Mitä kerho maksaa?

Taidekerhon jäseneksi pääsee maksamalla lukuvuosimaksun 60 € (syksy / kevät), johon sisältyy ohjauksen lisäksi kaikki opetusmateriaalit.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa lapsilla on mahdollisuus tutustua museoon, näyttelyihin ja omiin taiteellisiin valmiuksiinsa. Kerhossa järjestetään työpajoja ja opastettuja kierroksia sekä tutustutaan hauskalla tavalla eri tekniikoihin ja materiaaleihin.

Kuinka monta kertaa mini-taiteilijat tapaavat?

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 8 tapaamista.

Kuka kerhoa ohjaa?

Tulevana lukuvuotena 2016-17 taidekerhoa ohjaa museopedagogi Jenni Niemi. Kysy ohjelmasta tai kerhon toiminnasta lisää: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

Ohjelma - Syyslukukausi

3.9. Värioppia ja taidekopioita

Syksyn ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustumme värioppiin. Sen lisäksi teemme omia versioita maailmankuulujen taiteilijoiden teoksista.

1.10. Abstrakti taide

Tutustumme Kuntsin modernin taiteen museoon ja esillä olevaan Jukka Mäkelän näyttelyyn. Teemme itse abstrakteja eli ei-esittäviä maalauksia Jukka Mäkelän töiden innoittamana.

29.10. Kolmiulotteisuus ja veistokset

Työskentelemme kolmiulotteisuuden parissa ja teemme veistoksia erilaisista materiaaleista.

3.12. Luonnonmateriaalit

Teemme taideteoksia käyttäen erilaisia luonnonmateriaaleja.

Ohjelma - Kevätlukukausi

14.1. Arkkitehtuuri

Tarkastelemme erilaisia rakennuksia ja teemme omia pienoismalleja.

4.2. Kuntsi 10!

Tutustumme Kuntsin kokoelmaan ja sen 10-vuotisjuhlanäyttelyyn ja valmistelemme siihen liittyviä performansseja ja opastuksia.

8.4. Vierailu Tikanojan taidekotiin

Tutustumme Tikanojan taidekotiin ja siellä esillä olevaan Ilon Wiklandin kuvitusnäyttelyyn. Huom! Tapaaminen osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 4 (ei Kuntsilla)!

6.5. Roiskemaalauksia

Teemme roiskemaalauksia Jackson Pollockin hengessä. Varaa mukaan sään mukaiset ulkovaatteet ja varusteet, joissa ei likaantuminen haittaa!

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.