Aktuella utställningar, workshops och guidningar för skolgrupper

Kuntsi > Opettajille > Ajankohtaista

Bokning av guidningar:

Man kan reservera en guidad rundvandring på förhand. Bokning av guidningar kan reserveras per telefon 06 325 3801 (tisdag-fredag kl. 10-15) eller via epost: kuntsi.info(a)vaasa.fi. Bokningar bör ske senast tre dagar före museibesöket.

Även om du inte vill ha guidning för din grupp, önskar vi att du alltid informerar oss om ert besök för att undvika rusning i museets utställningsutrymmen. Välkommen till museibesöket!

Avgifter:

Avgiftsfritt inträde:
- under 18 åringar
- lärare som förbereder museibesök

    Inträde för grupper:
    - över 18 åringar, studerandegrupper 30 €

Avgiftsfria guidningar:
- daghems- och grundskolgrupper inom Vasa, med lärare

Guidningsavgifter för grupper:
- daghems- och grundskolgrupper från andra orter, 30 €
- studerandegrupper, 30 €

Workshops:
- Deltagande i workshops för daghems- och grundskolgrupper under skilt angivna workshopsveckor, materialavgift enligt överenskommelse

 
Workshops under vecka 15 och 16

I samband med utställningen Människans bild erbjuder vi utställningsguidning och workshop för barn i dagisåldern (över 4-åringar) och elever i lågstadiet.

Workshoparna arrangeras i Kuntsis museum för modern konst vecka 15-16 från tisdag till fredag, ti 10.4. – fr 20.4. kl. 9-14.

Workshopen tar ca 1,5 timme och börjar med att vi bekantar oss med utställningen Människans bild.

Efter utställningsguidningen förflyttar vi oss till studion för att skapa ett eget konstverk inspirerat av utställningen vi nyss sett.

Deltagande är kostnadsfritt för alla skolor och daghem i Vasa. Av övriga grupper uppbärs 30€/grupp. Maximistorlek för gruppen är 25 barn.

Guidningen varar ca 1,5 timme och ges följande tider:

kl 9.00-10.30
kl 10.30-12.00
kl 12.30-14.00

Anmälan

Anmälningar per e-post sini.bjorkholm@vaasa.fi senast 5.4.

Information till lärare:

Läs mer om information till lärare. Förfrågningar gällande guidningar och workshops för skolgrupper, Jenni Niemi. Hennes kontaktuppgifter är: jenni.niemi(a)vaasa.fi eller tfn. 040 184 9250.

 


Lärarinfo - gå med i e-postlista!

Några gånger om året ordnas infotillfällen enkom för lärare i samband med nya utställningar och evenemang. Om du ännu inte får information om dessa tillfällen till din personliga e-post, sänd dina uppgifter till: Jenni Niemi, jenni.niemi(a)vaasa.fi.

 

Till början
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.