Ajankohtaiset näyttelyt, työpajat ja opastukset kouluryhmille

Kuntsi > Opettajille > Ajankohtaista

Ajankohtainen näyttely:

Anita Jensen - Kohtalokas kauneus

4.2.–23.4.2017

Kuntsin modernin taiteen museossa on 4.2.–23.4.2017 esillä taiteilija Anita Jensenin yksityisnäyttely Kohtalokas kauneus. Näyttely esittelee taiteilijan tuotantoa osin retrospektiivisesti sekä aivan uusia valokuvasarjoja.

Anita Jensen on suomalainen pitkän linjan kuvataiteilija ja taidegraafikko, joka teoksissaan yhdistelee elementtejä japanilaisesta ja suomalaisesta kulttuuriperinnöstä. Jensenin valokuvissa ja grafiikan vedoksissa korostuvat voimakkaana ajan hetkellisyys, deformaatio ja japanilaisen kauneuden muodot monine variaatioineen.

Jensenin näyttelyssä japanilainen kulttuuri ja kauneus avautuvat uudella tavalla selkeänä ja teeskentelemättömänä, mutta saa lisää vivahteita Jensenin vahvasti suomalaisesta, voimakkaasta ilmaisullisuudesta.

Opastetut kierrokset ryhmille

Näyttelyyn järjestetään opastettuja kierroksia erilaisille kohderyhmille. Opastukset ovat maksuttomia vaasalaisille päiväkoti- ja kouluryhmille opettajan kanssa. Voit tehdä opastuksiin liittyviä varauksia numerossa 06 325 3801 (tiistaista perjantaihin klo 10-15) Max. 25 henkilöä /ryhmä

Opastusvaraukset tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen opastusta.  Muista, että ajanvaraus tulee tehdä vaikka ryhmä tulee museoon omin päin ilman opastusta.

Tarkemmat tiedustelut: sini.bjorkholm(a)vaasa.fi

Opastusvaraukset:

Museovierailuun voi liittää opastetun näyttelykierroksen. Muistathan varata ryhmällesi opastuksen etukäteen. Voit tehdä opastuksiin liittyviä varauksia numerossa 06 325 3801 (tiistaista perjantaihin klo 10-15) tai sähköpostilla kuntsi.info(a)vaasa.fi. Opastusvaraukset tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen opastusta.

Mikäli päätätte tulla tutustumaan näyttelyyn ilman museon tarjoamaa opastusta, ilmoitattehan siitäkin etukäteen! Tervetuloa!

Palvelumaksut:

Maksuton sisäänpääsy:
- alle 18-vuotiaat
- museovierailua valmisteleva opettaja

Ryhmäpääsymaksut:
- yli 18-vuotiaat opiskelijaryhmät, 30 €

Maksuton opastus:
- vaasalaiset päiväkoti- ja peruskouluryhmät opettajan kanssa

Opastusmaksut:
- ei-vaasalaiset päiväkoti- ja peruskouluryhmät, 30 €
- opiskelijaryhmät, 30 €

Työpajat:
- työpajaosallistuminen päiväkoti- ja koululaisryhmän mukana erikseen ilmoitettuina pajaviikkoina, materiaalimaksu sopimuksen mukaan

Ennakkoon ilmoittautuneilla ryhmillä on mahdollisuus tulla tutustumaan museoon arkisin klo 9.15 lähtien museon avoinna olon ajan.

 
Työpajaviikko koululaisille viikolla 46

Herkkyys ja voima -näyttelyn yhteydessä tarjoamme opastetun näyttelykierroksen ja työpajan 4-9 luokkalaisille, lukiolaisille ja ammattikoululaisille.

Työpajat järjestetään Kuntsin modernin taiteen museossa viikolla 46 ti 15.11 - pe 18.11 klo 9-16. Työpajan kesto on n.1,5 tuntia ja alkaa tutustumisella Jukka Mäkelän näyttelyyn – Herkkyys ja Voima.

Näyttelykierroksen jälkeen siirrymme Studioon luomaan oman taideteoksen. Osallistuminen on ilmaista vaasalaiskouluille ja -oppilaitoksille, muille 20€/ryhmä. Ryhmän enimmäiskoko on n. 20 oppilasta .

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse sini.bjorkholm(a)vaasa.fi viimeistään 9.11. Ryhmän enimmäiskoko on 20 oppilasta.

Tietoa opettajille:

Lue lisää opastusmahdollisuuksista ja työpajoista Hyvä tietää -sivulta. Lisätietoja tulevista opastuksista ja työpajoista antaa Jenni Niemi, jonka yhteystiedot ovat: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

 

 

Opeinfo - liity opettajien sähköpostilistalle!

Opettajille järjestetään muutaman kerran vuodessa infotilaisuus liittyen esillä oleviin näyttelyihin ja oheisohjelmaan. Jos et vielä saa postia nimelläsi, lähetä tietosi: Jenni Niemi, jenni.niemi(a)vaasa.fi.

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.