Tulevia näyttelyitä Kuntsilla

Kuntsi > Näyttelyt > Tulevia näyttelyitä
Teemu Mäki


Teemu Mäki

14.2.–24.5.2015

Teemu Mäen näyttely koostuu kahdesta laajasta valokuvasarjasta: How to be a woman or a man? ja Be your enemy.  Näyttely kattaa Kuntsin modernin taiteen museon molemmat kerrokset.

Teemu Mäki (s. 1967) on lapualaissyntyinen, Helsingissä asuva taiteilija, teatteriohjaaja ja kirjailija. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa 1980-luvun lopulla ja väitellyt siellä Kuvataiteen tohtoriksi vuonna 2005. Vuodesta 1990 hän on työskennellyt vapaana taiteilijana, lukuun ottamatta vuosia 2008–2013, jolloin hän oli Kuvataiteen professori Aalto-yliopistossa.

Lue lisää: www.teemumaki.com

Kain Tapper: Kelokallo


Out of the Box

12.6.–27.9.2015

Näyttely Out of the Box esittelee yli kaksikymmentä kotimaista eturivin taiteilijaa ja heidän uusimpia teoksiaan. Osana näyttelyä esitellään myös maamme kuuluisimpiin kuvanveistäjiin lukeutuvan, akateemikko Kain Tapperin (1930–2004) teoksia Kuntsin modernin taiteen museon kokoelmista. Mukana Out of the Box -näyttelyssä on sekä osuuskunnan perustajajäseniä että uudempia tulokkaita.

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat: Stefan Bremer, Carolus Enckell, Petri Eskelinen, Susanne Gottberg, Radoslaw Gryta, Outi Heiskanen, Emma Helle, Eemil Karila, Pekka Kauhanen, Tapani Kokko, Markus Konttinen, Arto Korhonen, Jukka Korkeila, Markus Kåhre, Johanna Lecklin, Antti Oikarinen, Tarja Pitkänen-Walter, Jorma Puranen, Janne Räisänen, Antti Tanttu, Marianna Uutinen ja Marko Vuokola.

Näyttelyn ovat tuottaneet Osuuskunta Forum Box ja Kuntsin modernin taiteen museo. Kuraattorina toimii Juha-Heikki Tihinen. Osuuskunta Forum Box perustettiin 1996 kuvanveistäjä Kain Tapperin aloitteesta. Galleria Forum Box perustettiin vuonna 1999 ja tänä päivänä osuuskuntaan kuuluu 80 kuvataiteilijaa Suomesta. Osuuskunta Forum Boxin jäsenet

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.