Museokortti - Vuoden mittainen kulttuurimatka!

Kuntsi > Tervetuloa museoon > Kuntsi Klubi
Museokortti

Suomalaisten museoiden yhteislippu

Museokortilla voit vierailla museossa vaikka päivittäin. Tule tekemään vuoden mittainen kulttuurimatka!

Museokortti on suomalaisten museoiden yhteislippu, jolla pääsee yli 200 museokohteeseen eri puolilla Suomea. Museokortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä ja vuoden aikana museoissa voi vierailla useita kertoja.

Kuntsin modernin taiteen museo on Museokortti-museo, samaten kuin kaikki Vaasan kaupungin museot: Pohjanmaan museo, Merenkurkun luontokeskus Terranova, Tikanojan taidekoti ja Vanhan Vaasan museo. Museokortilla on vapaa sisäänpääsy Vaasan kaupungin museoihin. Pääsy kohteisiin museoiden aukioloaikojen mukaan. Kohteeseen pääsee kortilla kerran päivässä, mutta vaikka joka päivä uudelleen.

Vuoden mittainen kulttuurimatka maksaa 68 euroa. Voit hankkia Museokortin omaksi tai lahjaksi. Kortti on saatavana kaikista Museokorttimuseoista, myös Vaasan kaupungin museoista. Tule ostoksille museokauppoihimme Kuntsilla, Pohjanmaan museossa ja Tikanojan taidekodissa!

Museokortin voit ostaa museokohteesta myös kaikilla niillä kulttuuri- ja virikeseteleillä, jotka kohteessa ovat muutenkin käytössä. Muistathan, että kulttuuri- ja virikesetelit ovat henkilökohtaisia. Museokortin voi hankkia myös Museot.fi-verkkokaupasta ja Tiketti-lippupalvelusta. 

Jos tarvitset apua Museokorttisi kanssa, poikkea lähimmässä Museokortti-kohteessa. Henkilökohtaista asiakaspalvelua saa kaikkien Museokortti-museoiden lipputiskeillä!

Museokortti-kohteet:

Kaikki Museokortti-museot kartalla

Tulostettava versio museolistasta

Seuraa Museokorttia sosiaalisessa mediassa!

Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti

Jaa museokokemuksesi näillä tunnuksilla! #museokortti #museot @museokortti

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.