Mini-taiteilijat on 4–6-vuotiaiden taidekerho

Kuntsi > Tapahtumat > Vauvojen värikylpy

Kuntsin Mini-taiteilijat

Kuntsin pedagogiseen ohjelmaan on tullut uusi toimintamuoto lisää! MINI-taiteilijat on 4-6-vuotiaille suunnattu kerho, jossa tutustutaan museopedagogin johdolla näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla. Mini-taiteilijat tapaavat Studiossa, joka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn Kuntsin modernin taiteen museossa.

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 9 tapaamista.

Tutustu myös muuhun lapsille suunnattuun toimintaamme:

Kuntsin Xs-taiteilijat on 7-12-vuotiaille lapsille suunnattu taidekerho.
Vauvojen värikylpy-ryhmät on suunnattu 4 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaille taaperoille sekä heidän vanhemmilleen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019 Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta osoitteessa https://market.vaasa.fi

Tietoa osanottajille ja vanhemmille

Kuka voi liittyä?

Mini-taiteilijoihin voivat liittyä 4–6-vuotiaat taiteen tekemisestä kiinnostuneet lapset. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Ryhmä on kaksikielinen.

Mitä kerho maksaa?

Taidekerhon jäseneksi pääsee maksamalla lukuvuosimaksun 60 € (syksy / kevät), johon sisältyy ohjauksen lisäksi kaikki opetusmateriaalit.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa lapsilla on mahdollisuus tutustua museoon, näyttelyihin ja omiin taiteellisiin valmiuksiinsa. Kerhossa järjestetään työpajoja ja opastettuja kierroksia sekä tutustutaan hauskalla tavalla eri tekniikoihin ja materiaaleihin.

Kuinka monta kertaa mini-taiteilijat tapaavat?

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 8 tapaamista.

Kuka kerhoa ohjaa?

Taidekerhoa ohjaa museopedagogi Jenni Niemi. Kysy ohjelmasta tai kerhon toiminnasta lisää: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

Ohjelma 2018 - 2019

XS & Mini

la 1.9. Tutustumme Kuntsilla Grey Area –näyttelyyn ja teemme magneetteja

la 6.10. Akvarellimaalausta

la 10.11. Tutustumme Kuntsin uuteen Glitch Art –näyttelyyn ja työskentelemme Studiossa näyttelyn teeman parissa

la 1.12. Vierailu Tikanojan taidekodissa - Tutustumme Veljekset von Wright-näyttelyyn ja teemme siihen soveltuvia tehtäviä. Huom! Tapaaminen Tikanojan taidekodissa, Hovioikeudenpuistikko 4

la 12.1. Talvinen ympäristötaide Työskentelemme pihalla sään salliessa tai valmistelemme teokset ympäristöön sisätiloissa

la 2.2. Tutustumme uuteen näyttelyyn ja Lars Swanljungin nykytaiteen kokoelmaan. Teemme taideteoksia käyttäen erilaisia nykytaiteen tekniikoita.

la 9.3. Kolmiulotteisuus ja veistokset

la 6.4. Kuivapastellipiirustus

la 4.5. Kankaanpainantaa luonnonmateriaaleilla

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.