Mini-taiteilijat on 4–6-vuotiaiden taidekerho

Kuntsi > Tapahtumat > Vauvojen värikylpy

Kuntsin Mini-taiteilijat

Kuntsin pedagogiseen ohjelmaan on tullut uusi toimintamuoto lisää! MINI-taiteilijat on 4-6-vuotiaille suunnattu kerho, jossa tutustutaan museopedagogin johdolla näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla. Mini-taiteilijat tapaavat Studiossa, joka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn Kuntsin modernin taiteen museossa.

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 9 tapaamista.

Tutustu myös muuhun lapsille suunnattuun toimintaamme:

Kuntsin Xs-taiteilijat on 7-12-vuotiaille lapsille suunnattu taidekerho.
Vauvojen värikylpy-ryhmät on suunnattu 4 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaille taaperoille sekä heidän vanhemmilleen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016-2017 Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta osoitteessa https://market.vaasa.fi/fi/taidekerhot/taidekerho-minitaiteilijat

Tietoa osanottajille ja vanhemmille

Kuka voi liittyä?

Mini-taiteilijoihin voivat liittyä 4–6-vuotiaat taiteen tekemisestä kiinnostuneet lapset. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Ryhmä on kaksikielinen.

Mitä kerho maksaa?

Taidekerhon jäseneksi pääsee maksamalla lukuvuosimaksun 60 € (syksy / kevät), johon sisältyy ohjauksen lisäksi kaikki opetusmateriaalit.

Mitä kerhossa tehdään?

Kerhossa lapsilla on mahdollisuus tutustua museoon, näyttelyihin ja omiin taiteellisiin valmiuksiinsa. Kerhossa järjestetään työpajoja ja opastettuja kierroksia sekä tutustutaan hauskalla tavalla eri tekniikoihin ja materiaaleihin.

Kuinka monta kertaa mini-taiteilijat tapaavat?

Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu toukokuuhun. Mini-taiteilijat kokoontuvat kerran kuussa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla lauantaisin klo 15–16. Lukuvuoden aikana järjestetään 8 tapaamista.

Kuka kerhoa ohjaa?

Tulevana lukuvuotena 2016-17 taidekerhoa ohjaa museopedagogi Jenni Niemi. Kysy ohjelmasta tai kerhon toiminnasta lisää: jenni.niemi(a)vaasa.fi tai puh. 040 184 9250.

Ohjelma 2017 - 2018

Syyskuu

2.9. Tutustumme Kuntsin modernin taiteen museoon ja kokoelmanäyttelyyn sekä kokeilemme erilaisia maalaustekniikoita

Lokakuu

7.10. Öljy-/akryylivärimaalaus 1

Marraskuu

11.11. Öljy-/akryylivärimaalaus 2

Joulukuu

2.12. Grafiikkaa kohopainomenetelmällä

Tammikuu

13.1. Teemme taideteoksia luonnonmateriaaleista

Helmikuu

3.2. Tutustumme Heinon kokoelman nykytaidenäyttelyyn ja värioppiin

Maaliskuu

10.3. Vierailemme Tikanojan taidekodin muotokuvanäyttelyssä ja harjoittelemme muotokuvien piirtämistä. Huom! Kokoontuminen Tikanojan taidekodissa, Hovioikeudenpuistikko 4

Huhtikuu

7.4. Rakennamme veistoksia erilaisista materiaaleista

Toukokuu

12.5. Tutustumme erilaisiin ympäristötaideteoksiin ja teemme niitä (sään salliessa), myös itse. Varaa mukaan säähän sopivat ulkovaatteet!

Takaisin sivun alkuun
Tämä sivusto edellyttää javascript-tukea. Ole hyvä ja aktivoi tuki selaimessasi.